fredag 6 februari 2009

Fredag 6/2

Första "veckan" på Sigma närmar sig sitt slut.
Igår var vi här för första gången och fick vara skrivbord och lite introduktion till deras metod PMM. Vi gick igenom vilka dokument som vi förväntas leverera, det blev totalt 6 stycken; REMIT, Projektspecifikation, Satusrapporter (3 st under hela terminen), Krav specifikation, Leveransprotokoll och en utvärdering om det finns tid.

Idag är den första "riktiga" dagen. Vi har börjat med att titta på all dokumentation kring PMM och börjat fylla i Remit. Mycket är likt den Projektplanering vi gör för skolan, så mycket kan återanvändas mellan de båda dokumenten.
Vi har även börjat fylla på lite på en kravspecifikation.
Nästa vecka ska vi boka in möten med 4 stycken kontaktpersoner som vi ska få intervjua om Receptionssystemet. Informationen vi får fram ska hjälpa oss att fylla i en så väldokumenterad REMIT och projektspecifikation som möjligt.
Vi förväntar oss att vi blir klara med Remit och Projektplanen till fredag nästa vecka, för att veckan efter det kunna börja med Projektspecifikationen som är mer ingående.

Vi har ställt upp ett preliminärt schema, schemat kommer med stor sannorlikhet att fyllas på och ändras efter tidens gång.

V. 6 Genomgång av metod
V. 7 Intervjuer med kontaktpersoner
13/2 Inlämning av projektplan och kravspecifikation
Remit färdig och godkännande.
V. 8 Projektinitiering
V. 9 Kunskapsfördjupning
V. 11 10/3 Egna lektioner för kurskamraterna.

11/3 Design och konstruktion startar

V.17 20/4 Inlämning till skolan, Del 1

22/4 Seminarium del1

V.22 29/5 Inlämning till skolan del 2

V. 23 2/6 Seminarium del 2


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar