fredag 3 april 2009

Det rullar på...

Nu har vi en ganska bra funktionell grundplåt på plats. Det går att skriva in besökare i systemet och få ut en besöksbricka på skrivare. Mallen för brickorna är lite... eh... ful, men det ska vara ganska lätt åtgärdat. Dokumentationen för skrivarens utvecklingskit var inte helt klockren, men efter lite experimenterande löste det sig.

Vad det gäller vår lilla scrumföreläsning så har vi fått lite material från ytterligare en källa. En program manager på MSN Engineering (MSN Live Messenger-gänget) har skickat lite info till oss om hur de jobbar. Teamet hon ingår i består av en faslig massa utvecklare spridda runtom i hela världen, från Shanghai till Redmond. Vi hoppas det kan vara intressant för åhörarna att höra lite om hur det är att jobba med Scrum i stora distribuerade utvecklingsteam.

1 kommentar:

  1. Det låter ju kanonbra med lite rapportering från internationell projektstyrning, kul! PÅ onsdag kommer vi att vara i sal F147 13.15 - 15.00. Lennart Schölin från vägverket kommer att vara före er. Jag ska skicka er schemat för kursen insåg jag nu. :)enny

    SvaraRadera