torsdag 4 juni 2009

Sista inlägget

Lite sent, men här kommer det sista inlägget på denna blogg. (Om nu någon läser det eftersom kursen är slut?)

I onsdags förra veckan gjorde vi sista dagen hos Sigma. Vi satte upp en dator i receptionen med receptionssystemet på, satte upp en skärm, skrivare m.m.
Sedan lärde vi upp Lotta, receptionisten, som fick testa applikationen. Hon lärde sig snabbt och tyckte det gick bra.
Tyvärr hann vi inte stanna länge utan vi ställde fram lite fika till dem, och så fick vi gå runt och säga hejdå till alla med blandade känslor. Det är ju skönt att projektet är färdigt, som vi slitit med i en termin, men även tråkigt att lämna Sigma för sista gången(?) där man lärt känna mycket nytt trevligt folk!
Blev positivt överaskade när vi fick en avslutningspresent av Peter, en bag fylld med godis, reflexer, benincheckar m.m.!!! Känns uppskattande =)

På tisdagen efter var det sista dagen i skolan för alltid för många av oss. Vi hade seminariet i det fina gamla huset ovanför området.
Oppositionen gick bra, det var roligt att lyssna och se hur långt alla kommit och få se den färdiga produkten. Mellan oppositionerna hade vi fika med frallor, tårta, kakor m.m. vilket var riktigt trevligt. Kändes som det behövdes för att få det som ett riktigt slut på dessa tre år, eftersom majoriteten av oss som läste kursen faktiskt blir klara nu och ska ta ut vår examen!
Det var dock lite sorgligt att det var sista dagen i skolan, och antagligen sista gången de flesta av oss såg varandra...
Men man ska aldrig säga aldrig!!

Jag önskar er alla en jättetrevlig sommar med massa bad och solning!

//Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar