tisdag 5 maj 2009

Förtydling

Ska nog förtydliga gränssnitten lite... =P Jag var lite klantig och lade in alla skärmdumpar huller om buller.

Första fönstret som kommer visas när man startar applikationen är Loginfönstret. Skriver man in korrekta adminuppgifter kommer man till adminapplikationen. Skriver man inte in några uppgifter alls öppnas besökarapplikationen.
Besökarapplikationen startas med det första fönstret i föregående inlägg, alltså den med två stora knappar. Väljer man Starta Besök kommer man till fönster 6, den där man fyller i sina uppgifter. Klickar man Avsluta Besök kommer man till fösnetr 5, där man skriver in sitt namn för utskrivning i systemet. Det är de ända fönstrerna som besökaren kommer att se. De andra, 2,3, och 4 är admin fönster. Det är endast dessa 3 som kommer vara tillgängliga i adminapplikationen. I dessa kan man lägga till besökare i förväg, kolla statistik m.m.

Hoppas detta förtydligade det lite röriga tidigare inlägget =)

3 kommentarer:

  1. Nejdå det var inte så rörigt. Ny fundering 1) får man nåt "kvittto" på att man är avslutad, dvs vad händer när man tryckt på Avsluta knappen och 2) om man kommer som gäst, kanske för första gången till Sigma, och någon just innan avslutat ut sig så är det väl då avsluta-skärmbilden som visas? vilket väl innebär att för att skriva in sig och påbörja besök så ska man trycka på Tillbaka knappen för att komma just till fönstret "Tillbaka" ;-)enny

    SvaraRadera
  2. Hm... läste just vad jag skrivit i min förra kommentar och nu kanske det blev rörigt..

    SvaraRadera
  3. Hej Jenny! Om allt går bra vid utskrivning tackar applikationen artigt för besöket och går tillbaka till "Skriv in"-fönstret automagiskt. :-)

    SvaraRadera