fredag 8 maj 2009

Logg 8/5 v.??

Nu är det fredag IGEN! Fattar inte vad fort det går. Endast tre veckor kvar tills projektet är slut.. Kommer kännas konstigt att inte gå hit sen..Blivit en vana.

I onsdags var det fikaträff. Var lite dålig uppslutning av grupper, bara vi och Imperagruppen där... men så trevligt i alla fall! =)




Som vi skrivit tidigare i veckan så är gränssnittet nu klart. Igår innan vi gick hem tog vi ett gemensamt beslut att gränssnittet var färdigt! Så nu ska inte det ändras mer (om ingen oväntad funktion dyker upp som ska in). Vi har även ordnat upp det med AD:t. Man kan nu välja vem det är man ska besöka av Sigmapersonalen.

Databasen är även ändrad, en kolums för mottagare har lagts till i TimeStamptabellen, och den tänka "employee" tabellen är inte längre aktuell, inte för tillfället i alla fall.
Just nu sitter jag och testar applikationen med alla tänkbara val man kan göra, för att se så allt fungerar korrekt och inte krachar.


Det som är det stora kvar att göra är att fixa sökfunktionen till Ad-mottagaren, flytta databasen till deras server och göra iordning för att skapa ett program. Med tanke på att vi har tre veckor kvar känns det ganska lugnt, men man vet aldrig vad som händer!

Vi har även börjat att skriva på dokumentationen. Beskrivit applikationen efter gränssnittsdumpar, förklarat val av gränssnitt, val av metod och hur det har fungerat med Scrum, förslag på tillbyggnad och refaktoreringsplan. Se ser det ut nu, men antar att massa tillkommer etfter handledningsmötet den 20:de.
Känns som det kommer bli en midre uppsats ;P Vi har redan skrivit 3000 ord, och har en hel del kvar att dokumentera, så som designval i kodstruktur m.m.
Me det blir nog bra.. har ju som sagt 3 veckor på oss! hehe

(Ice Age- tema på detta inlägg, blir mycket roligare så!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar