måndag 4 maj 2009

Logg v.18

Missade att blogga i torsdags, sorry för det!
Hoppas alla haft en trevlig långhelg i alla fall! Det har vi haft =)

Så vad har hänt sedan sist? Ganska mycket faktiskt!
Vi fick massvis med bra tips på oppositionen, som vi tog till oss. Nu i efterhand kanske det dock inte var det smaratste att ta till oss allt, då det visade sig att det tog ganska mycket tid och kraft att ändra allt.
Vi har arbetat fram ett nytt gränssnitt, det är nu mycket tydligare att förstå för användaren. Det finns så att säga två applikationer, en för besökare och en för administratörer, Vilket som öppnas beror på vad som skrivs in i ett loginfönster.

Vi har även haft ett kort möte med Maria & Peter som gillade det nya gränssnittet. Maria kom även med tips på en flik där förinförda besökare ska finnas i en lista, istället för "Vad gör ni här?" rutan som vi lagt till först (efter tips från opp).

Vi har även börjat tagit tag i AD:t. Vi har fixat fram sökvägar, användarupgifter och sådant efter lite krångel, men nu ska det nog bara vara att köra, (när vi listar ut hur vi nu ska göra det ;P) Det är prio 1 denna vecka. Lägger upp ett extra inlägg med skärmdumpar på nya gränssnittet.


Nu är det bara 4 veckor kvar tills projektet ska levereras!!!!
Vi här på Sigma börjar känna stressen krypa sig på. Hur känner ni andra grupper?? Är det lugnt eller blir det stressigt de sista veckorna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar